Köttfärs med strimlad morot och vitkål i pannbröd

Middag över elden, på muurikkan. Pannbröd som vi bakade på plats. Går tom hem hos barnen!

Portioner4 portionerSvårighetsgradEnkelt
Förberedelse10 minTillagning20 min

 

SkribentEric

Kategori, , Ingredienser, Tillagning,

INGREDIENSER

 400 gram Köttfärs eller sojafärs
 300 gram Grovriven morot
 300 gram Strimlad vitkål
 Salt
 Peppar
 Olja

1

Gör pannbröden. Recept på pannbröd:
https://mat-uteliv.se/friluftsrecept/pannbrod/

2

Strimla morot och vitkål

3

Stek kål och morot i några matskedar olja, lägg åt sidan eller på kanten av stekhällen

4

Stek färsen, blanda i salt och peppar.

5

Tillsätt kål och morot

6

Ät!

Ingredienser

 400 gram Köttfärs eller sojafärs
 300 gram Grovriven morot
 300 gram Strimlad vitkål
 Salt
 Peppar
 Olja

Instruktioner

1

Gör pannbröden. Recept på pannbröd:
https://mat-uteliv.se/friluftsrecept/pannbrod/

2

Strimla morot och vitkål

3

Stek kål och morot i några matskedar olja, lägg åt sidan eller på kanten av stekhällen

4

Stek färsen, blanda i salt och peppar.

5

Tillsätt kål och morot

6

Ät!

Köttfärs med strimlad morot och vitkål i pannbröd

Kommentera gärna inlägget