Rymmer te eller kaffe lagom för två personer som vill ha många koppar under dagen. Vi tog med oss den i bilen när vi skulle åka skridskor på en sjö en bra bit bort och kunde njuta av några koppar var innan turen och några koppar efter turen, utan att behöva snåla alls. Den här termosen kommer följa med i bilen på våra kommande utflykter till nyfrysta isar!

Stanley Classic Extra Large 1.4 L
  • Funktion
  • Värmehållning
  • Kvalitet
  • Livslängd & miljö
  • Pris
4

Funktion

Att ha den med på tur är den lite för otymplig för, om man inte är en familj ute på dagstur som inte räds att bära lite tyngre. Storleksmässigt lämpar den sig bara för te, kaffe eller vatten då den blir mycket svår att diska. Man når inte ner i botten.

Den har ett handtag som gör den lätt att hälla ur med bara en hand, trots sin stora storlek, i den skumpigaste av bilar. Den inre korken skall dras upp en bit för att kunna hälla utan spill, och sedan tryckas tillbaka för att termosen ska bli tät. Denna funktion är väl inte helt smidig då det kräver att man drar väldigt hårt för att få ut korken, men det gör säkert att vattnet håller sig bra varmt länge.

Värmehållning

Trots temperaturer kring nollan så var drickat riktigt varmt på eftermiddagen när vi var på väg hem. Hävdar att den håller värme 28 timmar.

Kvalitet

Hög kvalitet, fin finish

Livslängd & miljö

Få rörliga delar i korken och en robust konstruktion talar för att den håller länge.

Pris

1.4L finns att köpa i Sverige för 476-599 kronor (2020) , 1.3L verkar inte finnas att köpa i Sverige

Liknande recensioner på Mat & Uteliv


Länk till Stanley.com

https://www.stanley-pmi.com/shop/classic-legendary-bottle-1-0-qt

HÄR KAN DU KOMMENTERA RECENSIONEN

Transparens: till denna recension fick vi en produkt av tillverkaren. Läs mer om policyn för produkttesterna.

Kommentera gärna inlägget