Vandra med hund – gratis onlinekurs

Detta är en grundkurs för dig som vill börja vandra med hund. Kursen har inte ambitionen att lära dig allt om hur man vandrar med hund – den syftar snarast till att inspirera dig som är ny inom området att komma ut.

Daniel som har gjort kursen utger sig inte för att vara någon expert på hundar men har stor erfarenhet av att vara ute med hund. Hans delar vad han lärt så att du sliper göra om samma misstag.

Kursen ger råd men det är du som hundägare som har ansvaret för din hund och tänk på att det är du som känner din hund bäst kan se hur den mår under din vandring!

I ONLINEKURSEN LÄR DU DIG OM
* * *
Klövjeväskor
Vandra med valp
Att träna din hund
Om mat under vandring
Sovutrustning till hunden


Recensioner från kursen – Vandra med hund

Daniel & Frida
Frida

Om Daniel

Jag har gillat friluftsliv från det jag började i scouterna som barn och har blivit mer och mer intresserad av friluftsliv med åren. Jag tillbringar i genomsnitt runt 30 nätter om året utomhus, samt gör många dagsturer på helgerna.

Jag bor numera i Oslo, och de sista 5 åren har jag haft möjlighet att äntligen ha en hund. Det är en vacker brun flatcoated retriver vid namn Frida som i skrivande stund nyss hunnit fylla fem år. Tillsammans har jag och Frida fler än 120 tältnätter ihop.

Läs allt om att hund & friluftsliv på sajten

Kommentera gärna inlägget